Kan MiO forårsake tørr munn?
Kan MiO forårsake tørr munn?

Video: Kan MiO forårsake tørr munn?

Video: Kan MiO forårsake tørr munn?
Video: Lus på hodet! Hvor kan lus kommer fra? Hvordan bli kvitt lus! 2024, Juni
Anonim

De mer vanlige rapporterte bivirkningene skyldes de antikolinerge effektene av dette legemidlet; tørr i munnen er vanligvis den første bivirkningen som vises.

Folk spør også, er det dårlig å drikke vann med MiO?

Ikke la de lange navnene skremme du . Sukralose er et kalorifritt, kunstig søtningsmiddel som er 600 ganger søtere enn sukker. Både sukralose og acesulfamkalium, søtningsmidlene i MiO , blir anerkjent som sikker av Food and Drug Administration (FDA) for befolkningen generelt, inkludert gravide og barn.

I tillegg kan drikkevann gjøre munnen tørr? Dr. Bhuyan understreker at for mange, tørr i munnen er forårsaket av dehydrering, så drikker mer vann bør fikse de problem. “ Tørr munn gjør det er mer sannsynlig at du får tannråte fordi du ikke har det de spytt der for å bryte ned de bakterier, sa Dr.

På samme måte, hvorfor tørker munnen litt vann?

En tørr munn kan oppstå når de spyttkjertler i munnen din ikke produserer nok spytt. Dette er ofte de resultat av dehydrering, noe som betyr at du ikke har nok væske i din kroppen å produsere de spytt du trenger. Det er også vanlig for munnen din å bli tørke hvis du føler deg engstelig eller nervøs.

Kan karbonatisering forårsake tørr munn?

Drikk bare sukkerfrie drikker og unngå kullsyreholdig drikkevarer. Unngå drinker med koffein fordi koffein kan tørke ut de munn . Drikker kaffe, te eller diett soda av og til er det bra, men ikke overdriv. Både alkoholholdige drikker og røyking tørke ut de munn og gjøre deg mer utsatt for tannkjøttsykdommer og muntlig kreft.

Anbefalt: