Dreper blekemiddel rotrot?
Dreper blekemiddel rotrot?

Video: Dreper blekemiddel rotrot?

Video: Dreper blekemiddel rotrot?
Video: Tome of the Unreplenished - Earthbound (Full Album Premiere) 2024, Juni
Anonim

Hvis hele rot systemet har allerede blitt grøtaktig, det er for sent å redde anlegget. Tross alt røtter beskjæres, steriliser saksen med en løsning på 1 del blekemiddel til 3 deler vann4 for å unngå å spre soppsporer til andre planter eller jord. Rotrot er en tilstand som, hvis den ikke behandles, vil drepe planter.

Folk spør også, kan planter komme seg etter rotrot?

Vask gryten grundig med en blekemiddel. Hvis det er mulig, dypp de resterende sunne røtter i en soppdrepende løsning for å drepe alle mulige rotrot sopp. Etter behandling rotrot i anlegg , repot anlegg i ren potteblanding. Forhåpentligvis nå anlegget vil komme seg og du vil få det vakre stueplanten tilbake.

På samme måte vil blekemiddel drepe plantene mine? Husstand blekemiddel kommer i to hovedformer: klor blekemiddel (natriumhypokloritt) og oksygenert blekemiddel (natriumperkarbonat). Oksygenert blekemiddel , noen ganger referert til som "oxy blekemiddel , "er ikke etsende og vil ikke skade planter . Klor blekemiddel er etsende og kan forårsake stor skade på planter og jord.

Ved siden av dette, dreper hydrogenperoksid rotrot?

Den gode nyheten er at den kan behandles med hydrogenperoksid . Så hvis du oppdager rotrot eller tror at jorda din er dårlig luftet, her er hva du kan gjøre. Det kan og vil drepe av bakterier og sopp. Bruk en svak løsning (ca. 3%) og bland det omtrent en del kjemikalie til to deler vann.

Hvordan dreper du Pythium?

Oxy-Plus (hydrogenperoksid) er et glimrende produkt for sykdomsforebygging, men i de nødvendige konsentrasjonene drepe aktiv pythium vekst og sporer vil det også skade planter. Oxy-Plus er stor ved en høy dose for rengjøring, og er mindre effektiv når den tilsettes regelmessig til næringsoppløsningen.

Anbefalt: