Er GrubEx trygt for kjæledyr?
Er GrubEx trygt for kjæledyr?

Video: Er GrubEx trygt for kjæledyr?

Video: Er GrubEx trygt for kjæledyr?
Video: Klikkertrening: Usynlige grenser 2024, Juni
Anonim

GrubEx blir ikke aktivert før den er vannet inn, og så snart plenen tørker, er den det sikker for familien din og kjæledyr.

Deretter kan man også spørre: er grub -killer trygg for kjæledyr?

Melkespor er et naturlig forekommende stoff som kan forhindre spredning av larver. Det er sikker å bruke rundt kjæledyr og barn. Selv de friske insekter og fugler som er gode for plenen din, vil ikke bli påvirket.

Spørsmålet er deretter om hunden min kan bli syk av å spise larver? Grub Ormer og Hunder Hvis du merker din hunden spiser gru ormer i hagen din eller skitt som inneholder dem, hold ham borte fra disse områdene. Grubs er ikke giftig for spise og kan , faktisk, bli spist trygt av mennesker og dyr, men bare hvis de re fra sterilisert jord.

Også å vite er, hvordan blir du kvitt grubs uten å skade kjæledyr?

Svar 1: Jordvennlige fordelaktige nematoder oppsøker og dreper grubs og andre jordbebodde insekter. De kommer på en svamp (usynlig for det blotte øye) som du suger i vann, legger i en sprøyte og sprayer skitt eller plen. De vil formere seg over tid og fortsette å drepe grubs.

Hvor lenge etter plenbehandling er det trygt for kjæledyr?

Hold hunden din unna behandlede plener . Når du behandle din plen med kjemikalier, behold din kjæledyr og barn borte fra hagen i omtrent to dager eller til den har blitt fullstendig absorbert. Vask alltid kjæledyr underkroppen (magen og benområdet), forutsatt at den kom i kontakt med behandlet gress.

Anbefalt: