Hvor er flanken din?
Hvor er flanken din?

Video: Hvor er flanken din?

Video: Hvor er flanken din?
Video: My Secret Romance - 1~14 RECAP - Спецвыпуск с русскими субтитрами | К-Драма | Корейские дорамы 2024, Juli
Anonim

Flanke smerte refererer til ubehag i din øvre del av magen eller ryggen og sidene. Det utvikler seg i de området nedenfor de ribbe og over de bekken. Vanligvis, de smertene er verre på den ene siden av din kropp. De fleste opplever flanke smerter minst en gang deres liv, og de ubehag er vanligvis midlertidig.

Når det gjelder dette, hvor er en persons flanke?

Flanke (anatomi) Overflatelinjer på forsiden av brystkassen og magen. (Latus merket som "lumbal".) The flanke eller latus er siden av kroppen mellom ribbeholderen og hoftebenets hofteben (under ribbeholderen og over ilium).

Videre, hva er årsaken til flanksmerter? Imidlertid skyldes flanksmerter oftest en av tre årsaker: urinveier infeksjon (UTI), nyrestein og muskuloskeletale problemer som muskelbelastning eller klemt nerve. Nyrene er kroppens filtre. Avfallet fra nyrene beveger seg ut av kroppen din gjennom urinen.

Spørsmålet er deretter hvordan følesmerter føles?

Nyre smerte , eller flanksmerter , typisk føles som kjedelig vondt på den ene siden av øvre del av ryggen. De smerte begynner vanligvis på siden eller ryggen. Egenskaper for nyre smerte , inkludert hvor alvorlig det er, hvor ofte det oppstår, og om det er isolert eller stråler, varierer.

Hvor er flanksmerter fra nyre?

Flanksmerter er smerte på side av torso, like under ribbeina. Noen ganger, smerte kan strekke seg til korsryggen. Det er mange organer og muskler i eller i nærheten av venstre og høyre flanke, og lager flanksmerter et vanlig symptom. Noen årsaker til flanksmerter , som en nyre infeksjon eller pankreatitt, er svært alvorlige.

Anbefalt: