Er alle kreftceller like?
Er alle kreftceller like?

Video: Er alle kreftceller like?

Video: Er alle kreftceller like?
Video: Что происходит с Телом, когда пьешь Чесночную воду и ешь Проросший чеснок 2024, Juni
Anonim

Forskning har vist det kreftceller er ikke alle de samme . Innenfor en ondartet svulst eller blant de som sirkulerer kreftceller av leukemi, kan det være en rekke typer celler.

På denne måten ser alle kreftceller like ut?

Kreftceller ser ut annerledes Under et mikroskop, kreftceller kan se veldig annerledes enn normalt celler . De har ofte forskjellige størrelser, og noen kan være større enn normalt mens andre er mindre. Kreftceller er ofte unormalt formet og kontrollsenteret for celle (kjernen) kan ha et unormalt utseende.

Videre, hvordan er alle kreftformer forskjellige? Så selv om hver celle i a kreft er i slekt med de samme originale "overordnede" celle, alle celler som utgjør a kreft er ikke de samme. De tror det annerledes typer celler utgjør en kreft kalles "tumor heterogenitet." De det eneste kreftene Felles er at de startet fra en brystvevscelle.

På samme måte kan man spørre, har vi alle kreftceller?

Kreft kan starte nesten hvor som helst i menneskekroppen, som består av billioner av celler . Normalt, menneskelig celler vokse og dele seg for å danne nytt celler som kroppen trenger dem. Når celler blir gamle eller blir skadet, de dør og nye celler ta deres plass. Når kreft utvikler seg imidlertid denne ordnede prosessen brytes ned.

Hvordan blir normale celler til kreftceller?

Kreft er ukontrollert celle vekst. Mutasjoner i gener kan forårsake kreft ved å akselerere celle delingshastigheter eller hemmende vanlig kontroller på systemet, for eksempel celle syklusstans eller programmert celle død. Som en masse på kreftceller vokser, kan det utvikle seg til en svulst.

Anbefalt: