Hva er forskjellen mellom medfødte og ervervede hjerteproblemer?
Hva er forskjellen mellom medfødte og ervervede hjerteproblemer?

Video: Hva er forskjellen mellom medfødte og ervervede hjerteproblemer?

Video: Hva er forskjellen mellom medfødte og ervervede hjerteproblemer?
Video: Immunforsvaret - tankekart 2024, Juli
Anonim

Det er to typer hjertesykdom : medfødt , som betyr at du ble født med det, og ervervet , som utvikler seg etter fødselen. Ervervet hjerte feil oppstår i både barn og voksne, selv om de er mer vanlige i voksne i form for koronar hjertesykdom.

Hva er derfor ervervet hjertesykdom?

Ervervet hjertesykdom . Ervervet hjertesykdom er forhold som påvirker hjerte og tilhørende blodkar som utvikler seg i løpet av en persons levetid, i motsetning til medfødt hjertesykdommer , som er tilstede ved fødselen.

For det andre, hva er en vanlig årsak til ervervet kranspulsår i barndommen? Ervervet hjertesykdom er mye mer vanlig hos voksne enn hos barn. Men de to vanligste ervervede tilstandene blant barn er revmatisk hjertesykdom og Kawasaki sykdom. Revmatisk hjertesykdom er et resultat av revmatisk feber forårsaket av streptokokker bakterie.

hva er en ervervet sykdom?

An ervervet sykdom er en som begynte på et tidspunkt i løpet av ens levetid, i motsetning til sykdom som allerede var tilstede ved fødselen, noe som er medfødt sykdom . En genetisk lidelse eller sykdom er forårsaket av en eller flere genetiske mutasjoner.

Hva er hjertesykdom Wikipedia?

Fra Wikipedia , gratis leksikon. Hjertesykdom er et generelt begrep som betyr at hjerte fungerer ikke normalt. Babyer kan fødes med hjertesykdom . Dette kalles medfødt hjertesykdom . Hvis folk får hjertesykdom senere kalles det ervervet hjertesykdom.

Anbefalt: