Er det Excedrin uten koffein?
Er det Excedrin uten koffein?

Video: Er det Excedrin uten koffein?

Video: Er det Excedrin uten koffein?
Video: Экседрин. Реклама "На модном показе" 2024, Juni
Anonim

Excedrin PM er en hodepine medisin som kombinerer 2 effektive smertestillende midler sammen med et søvnhjelpemiddel, slik at du raskt kan lindre hodepine om kvelden. Excedrin PM er en ikke -steroidal, antiinflammatorisk løsning for en god natts søvn. De koffein -fri, trippel handlingsformel er en ikke -boende danner nattløsning.

På samme måte kan man spørre: Har alle Excedrin koffein?

Hver kapsel av Excedrin Extra Strength PainReliever inneholder 250 milligram (mg) acetaminophen, 250 mg ofaspirin og 65 mg koffein.

Ved siden av ovenfor, hvorfor har Excedrin koffein i det? I Excedrin Migrene, koffein virker smale blodårer i hjernen din. Dette reduserer mengden blod som kan strømme gjennom blodårene på en gang. Denne handlingen bidrar til å bekjempe hodepine, som skjer når blodårene utvides. Koffein hjelper også med å lindre hodepine hvis det er forårsaket av koffein uttak.

På samme måte spør folk, er det aspirin uten koffein?

Aspirin passer ikke for alle, så snakk med legen din før du begynner aspirin diett. Gjør Bayer® Aspirin inneholde koffein , og i så fall hvor mye? Bayer® Rygg og kropp inneholder 32,5 mg koffein i hver pille. Nei andre Bayer® Aspirin produktene inneholder koffein.

Hvor mye koffein er i Excedrin kontra kaffe?

Dessverre er det ikke så enkelt som å drikke kaffe mens du tar smertestillende. En standard kopp kaffe kan ha som mye som 134 mg koffein , men konsentrasjonen av det sentralstimulerende stoffet gjør en stor forskjell i hvor effektivt det er for lindring av hodepine.

Anbefalt: