Innholdsfortegnelse:

Er krabbe ok for diabetikere?
Er krabbe ok for diabetikere?

Video: Er krabbe ok for diabetikere?

Video: Er krabbe ok for diabetikere?
Video: Labyrint - Gi meg slim - NRK Super 2024, Juli
Anonim

Bra for diabetikere Sammen med alt annet skalldyr, krabber er rike på krom, som hjelper insulin til å metabolisere sukker, og derved senker blodsukkernivået i kroppen. Alt skalldyr, inkludert krabbe , ha sjenerøse mengder selen.

Hvilken sjømat er bra for diabetikere her?

Hva å spise for type 2 Diabetes : Tunfisk og laks på boks for budsjettet ditt. Fersk (eller frossen) sjømat er et deilig tillegg til a diabetes diett, men det kan være dyrt. Hermetisert tunfisk og hermetisert laks er begge stifter som du kan holde i pantryet ditt. Og de teller som en del av fiskespisemålet ditt for uken.

For det andre, er majones bra for diabetikere? Majones for sunt fett som ketchup, mayo får en dårlig rap. Men hvis du velger en laget med sunt fett (for eksempel olivenolje), og sørger for at du holder deg til bare en porsjon eller mindre som beskrevet på ernæringsetiketten, kan det være en diabetes -vennlig valg.

Bare det, hvilken sjømat er dårlig for diabetikere?

Uventet fant de imidlertid at menn og kvinner som spiste lignende mengder skalldyr - hovedsakelig reker, krabber og blåskjell - hadde omtrent 36 prosent økt risiko for å utvikle type 2 diabetes . Men "det er kanskje ikke ' skalldyr 'i seg selv som økte risikoen for diabetes , "Dr.

Hva er bivirkningene av å spise krabber?

Symptomer på skalldyrallergi kan omfatte:

  • prikking i munnen.
  • magesmerter, kvalme, diaré eller oppkast.
  • overbelastning, pustevansker eller piping.
  • hudreaksjoner inkludert kløe, elveblest eller eksem.
  • hevelse i ansikt, lepper, tunge, svelg, ører, fingre eller hender.
  • svimmelhet, svimmelhet eller besvimelse.

Anbefalt: