Innholdsfortegnelse:

Hvorfor overvåker folk selv?
Hvorfor overvåker folk selv?

Video: Hvorfor overvåker folk selv?

Video: Hvorfor overvåker folk selv?
Video: Hvem styrer egentlig denne verden? 2024, Juli
Anonim

Vi handler og reagerer konstant på tingene rundt oss. Selv - overvåking er når vi har kontroll over denne oppførselen. Mennesker WHO selv -- Observere har en tendens til å være veldig bevisst på hvordan andre oppfatter handlingene sine og justerer ofte handlingene deretter for å skape det ønskede offentlige utseendet de ønsker å presentere.

Hvorfor er egenovervåking viktig i forhold til dette?

Selv - overvåkning er også viktig på skoler fordi det krever at en elev observerer oppførselen hennes og deretter vurderer det mot en ekstern standard eller et mål. Dette kan resultere i varige endringer i atferd.

er du en høy eller lav selvmonitor? Lav selvmonitor har en tendens til å bruke indre tro og verdier for å bestemme hvordan de skal oppføre seg, mens høye selvmonitorer en tendens til å Observere omgivelsene og endre atferd for å passe inn. Denne personlighetstesten vil fortelle du hvis du område lav eller høy selvmonitor . Resultatene er umiddelbare, gratis og anonyme!

På samme måte blir det spurt, hva betyr selvovervåking?

Selv - overvåkning er et konsept introdusert på 1970 -tallet av Mark Snyder, som viser hvor mange mennesker Observere deres selv --presentasjoner, uttrykksfull oppførsel og ikke -verbale affektive visninger. Det er definert som et personlighetstrekk som refererer til en evne til å regulere atferd for å imøtekomme sosiale situasjoner.

Hvordan kan jeg forbedre mine egenkontrollferdigheter?

Mål for egenkontroll kan inkludere atferd som skal økes (Webber et al., 1993), for eksempel:

  1. Fokus på oppgaven eller oppgaven (på oppgaven).
  2. Kom med positive uttalelser til jevnaldrende.
  3. Fullfører arbeidet.
  4. Å etterkomme forespørsler fra lærere.
  5. Lese sider med tekst lest i studieperioder.
  6. Fullfører matematiske problemer.

Anbefalt: