Hvordan vokser engelske agurker?
Hvordan vokser engelske agurker?

Video: Hvordan vokser engelske agurker?

Video: Hvordan vokser engelske agurker?
Video: JAPANSK ELLER ENGELSK - HVAD ER DEN BEDSTE INVESTERING? 2024, Juli
Anonim

Engelsk lang agurker er ikke vanskeligere å vokse enn noen annen agurksort, men de krever en solid, høy espalier. De vil spre seg over bakken uten støtte, men å la den lange frukten sitte gjør det mer utsatt for å råtne og krølle seg sammen som en slange.

Herav, hvor vokser engelske agurker?

Opprinnelig opprinnelig fra Sør -Asia, dyrkes de nå i de fleste deler av verden. De vanligste variantene på de fleste markeder er Engelske agurker , sylting agurker og den vanlige skiveagurken vi bruker oftest i rettene våre.

Spørsmålet er deretter: er engelske agurker bra for deg? Det er høyt i fordelaktige næringsstoffer, i tillegg til visse planteforbindelser og antioksidanter som kan hjelpe til med å behandle og til og med forhindre noen tilstander. Også, agurker er kalorifattig og inneholder a god mengde vann og løselig fiber, noe som gjør dem ideelle for å fremme hydrering og hjelpe til med vekttap.

Vet også, hva er forskjellen mellom engelsk agurk og vanlig?

An Engelsk agurk er generelt søtere enn regelmessig , felles agurk som har mange store frø, som bidrar til deres bitre smak. Huden er tynnere enn en skive agurk og trenger derfor ikke skrelles.

Hvor lang tid tar engelske agurker å vokse?

50 til 70 dager

Anbefalt: