Innholdsfortegnelse:

Hvilke medisiner er i en DuoNeb?
Hvilke medisiner er i en DuoNeb?

Video: Hvilke medisiner er i en DuoNeb?

Video: Hvilke medisiner er i en DuoNeb?
Video: How to Prepare Albuterol and use it in a Nebulizer 2024, Juli
Anonim

DuoNeb® ( ipratropiumbromid og albuterol sulfat) inneholder albuterol sulfat, som er en beta-adrenerg agonist, og ipratropiumbromid , som er et antikolinerge middel. Disse to medisinene fungerer sammen for å åpne luftveiene i lungene.

Videre, hvordan gir du en DuoNeb -behandling?

Slik bruker du DuoNeb inhalasjonsløsning:

  1. Åpne folieposen og fjern ett hetteglass.
  2. Sitt oppreist i en behagelig posisjon.
  3. Pust sakte og jevnt inn til det ikke dannes mer tåke av forstøveren og legemiddelkammeret er tomt.
  4. Rengjør forstøveren etter hver bruk.

Ved siden av ovenfor er ipratropiumbromid og albuterol det samme? Atrovent HFA ( ipratropiumbromid HFA) og Albuterol sulfat ( albuterol sulfatinhalasjonsløsning) er bronkodilatatorer. Albuterol sulfat brukes til å behandle eller forhindre bronkospasme hos mennesker med reversibel obstruktiv luftveissykdom. Albuterol brukes også for å forhindre treningsindusert bronkospasme.

Med tanke på dette, hvorfor gis albuterol og ipratropium sammen?

Ipratropium og albuterol kombinasjonen brukes til å kontrollere symptomene på lungesykdommer, som astma, kronisk bronkitt og emfysem. Det brukes også til å behandle blokkering av luftstrøm og forhindre forverring av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL) hos pasienter som trenger annen medisin.

Kan jeg blande albuterol og ipratropium?

Ipratropium kan være blandet med albuterol hvis den brukes innen en time etter blande . Blande cromolyn med andre medisiner har ikke blitt studert, selv om det er en lang klinisk historie med blande cromolyn og albuterol.

Anbefalt: