Vil dekstrometorfan tørke opp morsmelk?
Vil dekstrometorfan tørke opp morsmelk?

Video: Vil dekstrometorfan tørke opp morsmelk?

Video: Vil dekstrometorfan tørke opp morsmelk?
Video: Роды Немецкой овчарки, собака рожает дома, Как помочь собаке при родах, предродовые признаки у собак 2024, Juni
Anonim

Den andre ingrediensen, dekstrometorfan , gjør ikke tørke opp din melk , men det er heller ikke så effektivt. Og den tredje, kodein, er ikke effektiv og kan være farlig for babyen. Den går gjennom din morsmelk og i sjeldne tilfeller det kan skade barnet ditt.

På samme måte reduserer dekstrometorfan melketilførselen?

Hostemedisiner: Dekstrometorfan er en vanlig hostedempende middel som brukes i hoste og forkjølelse. Selv om dekstrometorfan har ikke blitt studert i bryst- fôring , forventede konsentrasjoner i brystet melk ville være lav.

Videre kan mucinex tørke opp morsmelk? Slemløsende guaifenesin og hosteundertrykkende dextrometorfan finnes ofte sammen i produkter som Mucinex DM eller Robitussin DM. Begge disse medisinene er ok å ta mens amming . Små, sporadiske doser antihistaminer er akseptable under sykepleie.

Med tanke på dette, reduserer Robitussin DM melketilførselen?

Unngå alle produkter med dekongestanter som pseudoefedrin og fenylefrin, fordi disse kan forårsake en betydelig avta i melketilførsel . Foretrukne medisiner er: Hostemedisiner med dextrometorfan (f.eks Robitussin DM ) Nasale saltvannspreparater.

Vil kald medisin tørke opp morsmelk?

Allergi og kald medisin : Pseudoefedrin, en vanlig ingrediens i mange reseptfrie allergier og kalde medisiner kan avta morsmelk produksjon.

Anbefalt: