Hva er en libanesisk agurk?
Hva er en libanesisk agurk?

Video: Hva er en libanesisk agurk?

Video: Hva er en libanesisk agurk?
Video: 🌮Готовлю лаваш 💆🏻‍♀️Уход за волосами 👁️👁️ Общение 😍Любимый десерт! 2024, Juni
Anonim

Libanesiske agurker er små, glatte og milde, men med en tydelig smak og aroma. Som engelskmennene agurk , Libanesiske agurker er nesten frøfrie. Østasiatisk agurker er milde, slanke, dype grønne og har en humpete, riflet hud.

Når det gjelder dette, hva er forskjellen mellom en kontinental og en libanesisk agurk?

Agurker komme i to hovedvarianter - libanesisk og kontinentalt /telegraf. Libanesiske agurker er en søt, kort variant med mørk grønn, tynn hud. Kjøttet er skarpt og blekt med små frø. De kontinentalt eller telegraf agurk er mørkegrønn, lang og tynn, 30-35cm x 5cm, med en krok i den ene enden.

Spørsmålet er deretter, kan du spise libanesisk agurk rå? Ung agurker ha en mild og øm hud og det er unødvendig å skrelle dem. Telegraf, Libanesisk og cocktail agurker trenger aldri å skrelles. Europeiske oppskriftsbøker kan gå inn for å skrelle og fjerne frøene, men dette er normalt ikke nødvendig.

På samme måte kan man spørre, hvordan spiser du en libanesisk agurk?

Skyll under kaldt vann, skjær eller hakk deretter. Libanesiske agurker har en tynn hud, så det er ikke nødvendig å skrelle dem.

Er libanesisk agurk bra for deg?

Libanesisk agurk næringsinformasjon Libanesiske agurker er veldig lite kilojoule og inneholder litt vitamin C, vitamin A og B6. Agurk har vist seg å være en effektiv tonic for huden - regelmessig bruk (teknikkene "skiver på øynene") kan bidra til å forhindre kviser, rynker og tørr hud.

Anbefalt: