Hva er forskjellen mellom en agurk og en engelsk agurk?
Hva er forskjellen mellom en agurk og en engelsk agurk?

Video: Hva er forskjellen mellom en agurk og en engelsk agurk?

Video: Hva er forskjellen mellom en agurk og en engelsk agurk?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juni
Anonim

An Engelsk agurk er generelt søtere enn vanlig, vanlig agurk som har mange store frø, som bidrar til deres bitre smak. Huden er tynnere enn en skive agurk og trenger derfor ikke skrelles.

På samme måte er engelske agurker det samme som vanlige agurker?

Både vanlige agurker og Engelske agurker , er skiver cukes. Engelsk (eller drivhus) agurker er lange, smale og selges pakket inn i plast for å beskytte den tynnere, uvoksede huden. Engelske agurker blir noen ganger betegnet som frøfrie, men sannheten er at de har frø.

Og hvordan spiser du engelske agurker? Engelske agurker er enkle å forberede, da du ikke trenger å skrelle huden eller frø dem. Nyt den subtile smaken av frisk Engelske agurker ved å kutte dem og tilberede smørbrød eller salater.

Følgelig, hva er forskjellen mellom agurker?

Forskjell mellom Skiver og engelsk Agurker . Skjæringen agurk er kortere, fetere, med en tykkere hud, og har større frø. Fjern dette agurk før du spiser da frøene kan smake bittert. Engelsken agurk er tyically en mørkere grønn, lengre, mer slank, med færre frø.

Er engelske agurker bra for deg?

Det er høyt i fordelaktige næringsstoffer, i tillegg til visse planteforbindelser og antioksidanter som kan hjelpe til med å behandle og til og med forhindre noen tilstander. Også, agurker er kalorifattig og inneholder a god mengde vann og løselig fiber, noe som gjør dem ideelle for å fremme hydrering og hjelpe til med vekttap.

Anbefalt: