Hva er CTP -bildebehandling?
Hva er CTP -bildebehandling?

Video: Hva er CTP -bildebehandling?

Video: Hva er CTP -bildebehandling?
Video: Motor Oil Flush og hvorfor du ikke skal bry deg 2024, Juli
Anonim

Computertomografisk perfusjon ( CTP ) bildebehandling er en avansert metode som gir viktig informasjon om hemodynamikk på kapillærnivå i hjerneparenkymet.

Tilsvarende, hva er en CTP -skanning?

Mål for Imaging CT -perfusjon ( CTP ) er et verktøy som har blitt brukt med hell for å vurdere omfanget av redningsbart vev. Det er viktig å forstå betydningen av potensielt redningsbart vev.

I tillegg, hva er hensikten med en cerebral perfusjonsskanning? EN hjerne perfusjon scan er en type hjerne test som viser mengden blod som tas opp i visse områder av din hjerne . Dette kan gi informasjon om hvordan din hjerne fungerer.

Folk spør også, hva er CT -perfusjonsavbildning?

Computertomografi ( CT ) perfusjon avbildning viser hvilke områder av hjernen som er tilstrekkelig tilført eller perfusjonert med blod og gir detaljert informasjon om levering av blod eller blodstrøm til hjernen. CT -perfusjon skanning er en ikke -invasiv medisinsk test som hjelper leger med å diagnostisere og behandle medisinske tilstander.

Hva er en CTA -skanning av hjernen?

Legen din har anbefalt deg for computertomografi angiografi ( CTA ) av din hjerne eller nakke. En CT-skanner bruker en kombinasjon av en høyteknologisk røntgenskanner og sofistikert datamaskinanalyse for å gi detaljerte 3D-bilder av blodårene i kroppen din, for eksempel de i hjerne , nakke, nyrer og ben.

Anbefalt: