Hvordan rengjør du stikkende pærer?
Hvordan rengjør du stikkende pærer?

Video: Hvordan rengjør du stikkende pærer?

Video: Hvordan rengjør du stikkende pærer?
Video: Renholder arbeidsoppgaver del 1 2024, Juni
Anonim

Til ren de kaktus av stikkende pærer frukt, jeg fyller vasken med vann og is og tilfører frukten til vannet. Deretter lager jeg en virvel og snurrer dem rundt i omtrent 5-6 minutter. Så skyller jeg frukten med ren vann og vask dem individuelt.

Tatt i betraktning dette, hvordan blir du kvitt piggerpikene?

Først, ta bort så mange du kan med pinsett. For det andre, pakk det berørte området i gasbind og suge gasbindet grundig i hvitt lim. Vent til limet tørker og skrell av gasbindet. Kombinasjonen av de to metodene kan hjelpe deg få alle unntatt 5 prosent av glochidene ute.

hvordan får du frøene ut av en stikkende pære? De Prikkete pære har liten, hard frø som du ikke kan bite gjennom, men de er trygge å svelge hvis du foretrekker det. Eller du kan tygge på frukten og frø og spyttet frøene ut . Du kan også bruke en juicer eller sil til å fjerne frø.

Vet også, hvordan behandler du stikkende pærer?

  1. Trinn 1: Plukk pærene med en tang og legg dem i store glidelåsposer.
  2. Trinn 2: Frys frukten over natten eller i opptil 1 år.
  3. Trinn 3: Hell frossen frukt fra posen i et dørslag og skyll.
  4. Trinn 4: Vent i 1-2 dager (avhenger av temperaturen) når saften kommer ut av frukt, gjennom dørslag og inn i bollen.

Er figener bra for deg?

Det kan være for tidlig å ringe kaktus av stikkende pærer en supermat, men det kan være en del av en sunn kosthold. Den inneholder mye fiber, antioksidanter og karotenoider. Faktisk, kaktus av stikkende pærer er populær i mange områder av verden, spesielt Latin -Amerika, hvor den er en innfødt plante.

Anbefalt: