Kan jeg blande ugressmidler?
Kan jeg blande ugressmidler?

Video: Kan jeg blande ugressmidler?

Video: Kan jeg blande ugressmidler?
Video: ПОВИЛИКА - САМЫЙ УМНЫЙ ПАРАЗИТ РАСТЕНИЙ. Как и чем бороться с повиликой в огороде, в теплице? 2024, Juli
Anonim

Til bland herbicid , tilsett en tredjedel til halvparten av det nødvendige vannet blande , legg deretter til mengden ugressmiddel angitt i diagrammet og tilsett den gjenværende mengden vann som er nødvendig for å nå ønsket blande beløp. Les etiketten for informasjon om nødvendighet og priser for tilsetningsstoffer, for eksempel overflateaktive stoffer og penetranter.

Også spurt, kan du blande forskjellige ugressmidler?

Det er loven. Ikke alle ugressmiddel kombinasjoner kan være oppført på etiketten. Hvis du har en bekymring for kompatibilitet med blande av noen ugressmidler , du kan gjennomføre en krukketest. De ugressmiddel merkelapp vil beskrive hvordan utfør krukken test det vil avgjøre om ugressmidler kan bli kombinert.

I tillegg kan du blande Roundup med andre ugressmidler? Blande de glyfosat med et annet ugressmiddel med en annen handlingsmåte kan også være veldig nyttig. Ikke overse viktigheten av å bruke rent vann til sprayløsningen med glyfosat . Glyfosat binder seg til jordpartikler, så hvis det brukes gjørmete damvann, vil ugressmiddel effektivitet vil reduseres.

Her kan du blande ugressmidler og insektmidler?

Før blanding av ugressmidler med insektmidler (eller soppdrepende midler), sørg for at de er kompatible (både fysisk og biologisk). Og hvis de er kompatible, kan de ha strenge regler for blande rekkefølge. Sjekk etiketter for spesifikke instruksjoner.

Hva kan skje hvis to inkompatible ugressmidler blandes sammen og påføres?

De mulige effektene av blanding inkompatibel kjemikalier er mange og inkluderer: * Redusert effektivitet av en eller både forbindelser * Utfelling i tanken, tilstoppingsskjermer og dyser i sprøyten * Plantens fytotoksisitet, stunting eller redusert spiring av frø * For store rester * Overdreven avrenning.

Anbefalt: