Hva er arbeidsmiljøloven 2004?
Hva er arbeidsmiljøloven 2004?

Video: Hva er arbeidsmiljøloven 2004?

Video: Hva er arbeidsmiljøloven 2004?
Video: Arbeidsmiljøloven - Webinar 2024, Juli
Anonim

De Arbeidsmiljøloven 2004

De Handling lar arbeidsgivere og ansatte håndtere helse og sikkerhet på arbeidsplassen gjennom konsultasjon (diskusjon) og samarbeid (teamarbeid). Under Handling , alle som er involvert i arbeidet har ansvar for arbeidsmiljø og sikkerhet.

Hva dekker derfor arbeidsmiljøloven?

Hovedformålet med Handling er å beskytte arbeidere mot Helse og sikkerhet farer på jobben. Den angir plikter for alle parter på arbeidsplassen og rettigheter for arbeidstakere. Den etablerer prosedyrer for å håndtere farer på arbeidsplassen og sørger for håndhevelse av lov der samsvar ikke er oppnådd frivillig.

Spørsmålet er deretter hvordan du siterer arbeidsmiljøloven? I tekst: Hvis du refererer til bestemte seksjoner, må du inkludere delenummer. f.eks. Arbeidssikkerhet og Helseloven 1984 (WA) s. 43. I henvisning bare skriv inn Handling som helhet (uten delnummer).

Bare det, hva er hovedmålene med arbeidsmiljøloven?

Målet med OHS -loven er å sørge for sikkerhet og Helse personer i arbeid og i forbindelse med bruk av maskiner og maskiner. Den gir videre beskyttelse av andre enn mennesker på jobb mot farer som oppstår som følge av eller i forbindelse med aktiviteter fra mennesker på jobb.

Hva er hovedlovgivningen for helse og sikkerhet på arbeidsplassen i Victoria?

Arbeidsmiljøloven 2004

Anbefalt: