Hvordan behandler du extensor carpi ulnaris?
Hvordan behandler du extensor carpi ulnaris?

Video: Hvordan behandler du extensor carpi ulnaris?

Video: Hvordan behandler du extensor carpi ulnaris?
Video: Trigger Point Release - Extensor Carpi Ulnaris 2024, Juni
Anonim

Behandling til extensor carpi ulnaris senebetennelse inkluderer hvile og ising av det skadede håndleddet. Over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen kan også brukes til å redusere smerte og betennelse.

På samme måte, hvorfor gjør extensor carpi ulnaris min vondt?

ECU tendinitt er en betennelse i extensor carpi ulnaris sene, funnet på de rosa siden av de hånd. Symptomer inkluderer håndleddet smerte og tap av grepstyrke. Smerte i de håndleddet området kan også være et tegn på en mer alvorlig skade , inkludert et brudd på de seneskjede som holder de ECU -senen på plass.

Spørsmålet er deretter hvor lang tid det tar å senke ECU senebetennelse? Hos pasienter med subluksasjon av ECU -senen og uorganisering av senen underhylsen langs de medial side av de leder av de ulna, utvinning tar to til tre måneder. Hvis senen underkappe har ikke løsrevet, ECU -senen forblir stabil og helbredelsen prosess er raskere, tar fire til seks uker.

For det andre, hva gjør extensor carpi ulnaris?

I menneskelig anatomi er extensor carpi ulnaris er en skjelettmuskel plassert på ulnar side av underarmen. Det virker for å forlenge og adduktere på carpus/håndleddet fra anatomisk posisjon.

Hvorfor gjør extensor digitorum vondt?

De muskel er festet til sener som strekker seg til de tær. Skade eller skade på extensor digitorum brevis muskel fra traumer eller betennelse kan føre til tilstander som fotfall eller dorsalt mellomfot interosseøst kompresjonssyndrom. Disse forholdene kan føre til betydelig smerte eller de manglende evne til å bevege seg de tær.

Anbefalt: