Når øret ditt klør, snakker noen om deg?
Når øret ditt klør, snakker noen om deg?
Anonim

Kløe , prikking eller en følelse av varme inn ørene dine antas å bety noen snakker om deg . Det er laget spesielle assosiasjoner for hver øre : de riktige midler de ord som blir talt er gode, mens følelser i de venstre ment de motsatte.

På samme måte blir det spurt, hva betyr kløende ører om gamle kones fortelling?

Der er masse av gamle kones historier som ble overlevert gjennom generasjoner for å forklare den irriterende lidelsen. En eventyr forklarer det når du lider av kløende ører , det midler den noen er snakker om deg. Enten det er høyre eller venstre øre at klør faktorer i visse oppfatninger.

På samme måte betyr ringing i ørene at noen snakker om deg? Så når du høre ringer i din ører , det kunne mener at noen snakker om deg . Hvis du opplever en høy ringer lyd, forteller det meg du har sannsynligvis hatt relasjonsproblemer tidligere. På den andre siden, du kan oppleve ringer i ørene hvis noen inHeaven er snakker om deg.

Hva betyr et kløende venstre øre her?

Kløende ører . Kløe eller summende i venstre øre sies det til mener du blir dårlig, eller vil møte uflaks. På Ikke sant side, blir du hyllet eller vil se lykke. De venstre siden av kroppen anses å være dårlig, til og med djevelsk, i mange kulturs folklore.

Hva betyr det hvis høyre øre klør?

EN person kan ha kløende ører som de resultatet av en infeksjon. Kløende ører kan noen ganger tvunget til en infeksjon eller en skilt den der er under utvikling. Bakterier og virus kan årsaken øre infeksjoner i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Infeksjoner kan forekommer også hvis noen har vann fanget i dem øre eller en opphopning av ørevoks.

Anbefalt: