Hvorfor har jeg grusorm i plenen min?
Hvorfor har jeg grusorm i plenen min?

Video: Hvorfor har jeg grusorm i plenen min?

Video: Hvorfor har jeg grusorm i plenen min?
Video: I HAVE WORMS in my FISH TANK ] PANIC? or Don't PANIC? 2024, Juni
Anonim

Plengrubs bor i jorden og spiser gress røtter og forlate din verftet brun og lite attraktiv. Flertallet av grub ormer kommer fra japanske biller, som legger egg på midtsommeren i solfylte områder av plen.

Vet også, hvordan kan jeg bli kvitt grubs i plenen min naturlig?

Svar 1: Jordvennlige fordelaktige nematoder oppsøker og drepe grubs og andre jordbebodde insekter. De kommer på en svamp (usynlig for det blotte øye) som du trekker i vann, legger i en sprøyte og sprayer skitt eller plen . De vil formere seg over tid og fortsette drepe grubs.

På samme måte, hvordan fikk jeg grubs i plenen min? Jordedderkopper og maur som lever i jorda og roper på skadedyrsegg og larver trenger jord, rik på luft og organisk materiale for å overleve. For det andre, jord som er komprimert, som det er typisk for de fleste plener , forverres grub skade fordi gress røtter klarer ikke å trenge dypt ned i jorden dypere enn 2 eller 3 tommer.

Hva er den beste tiden å behandle for grubs?

Grubs grave dypt ned i jorden og hvile gjennom vinteren. Noen beveger seg så mye som 12 tommer under overflaten. Kom mars, plener allerede under angrep av grubs er best behandlet tidlig på våren eller høsten. Påfør Bayer Advanced 24 timer Grub Killer Plus for raske resultater.

Hvordan dreper Dawn -såpe grub -ormer?

Bruk Oppvasksåpe En grunnleggende blanding av en spiseskje væske oppvasksåpe og en liter vann er en utmerket hjemmelaget grub orm morder og vil beholde grubs fra å komme seg gjennom plenen din. De såpe i miksen vil effektivt kvele larvene, drap dem før de kan lag en buffé av hagen din.

Anbefalt: