Kan du ta Singulair to ganger om dagen?
Kan du ta Singulair to ganger om dagen?

Video: Kan du ta Singulair to ganger om dagen?

Video: Kan du ta Singulair to ganger om dagen?
Video: Lär dig svenska - Dag 29 - Fem ord per dag - A2-CEFR - Learn Swedish - 71 undertexter 2024, Juni
Anonim

Den anbefalte dosen Allegra til pasienter 12 år og eldre er 60 mg to ganger daglig eller 180 mg en gang daglig med vann. Pasienter bør rådes til det ta Singulair en gang daglig om kvelden som foreskrevet, selv når de er asymptomatiske, så vel som i perioder med forverring av astma.

Er det i denne forbindelse ok å ta 20 mg montelukast?

For tiden er zafirlukast godkjent for bruk kun hos voksne og barn 12 år og eldre, og den anbefalte dosen er 20 mg to ganger daglig. Den nye agenten, montelukast , er indisert for å behandle astma hos voksne og barn 6 år og eldre, og kan administreres i daglige enkeltdoser på 5 eller 10 mg.

På samme måte kan du overdose Singulair? Det var ingen bivirkninger rapportert hos de fleste overdose rapporter. De hyppigst forekommende symptomene rapportert med overdose hos voksne og barn inkluderte magesmerter, søvnighet, tørst, hodepine, oppkast og hyperaktivitet. Prøv å ta Singulair Barn som foreskrevet.

Derfor blir montelukast tatt om natten?

Montelukast anbefales å være tatt i kveld . Effektiviteten av dette legemidlet for å forhindre treningsindusert bronkokonstriksjon (EIB) hos barn ble allerede evaluert.

Hvor lenge kan du bruke montelukast?

Montelukast er vanligvis tatt en gang daglig om kvelden for å forebygge astma eller allergisymptomer. For treningsindusert bronkokonstriksjon, ta en enkelt dose minst 2 timer før du trening, og gjøre ikke ta en annen dose i minst 24 timer. Følg legens instruksjoner.

Anbefalt: