Kan du servere alkohol under 21 år i Indiana?
Kan du servere alkohol under 21 år i Indiana?

Video: Kan du servere alkohol under 21 år i Indiana?

Video: Kan du servere alkohol under 21 år i Indiana?
Video: What Explosions Do to the Body 2024, Juli
Anonim

Det er ulovlig i Indiana for enhver person under alder av 21 å bevisst konsumere eller eie en alkoholiker drikke. I tillegg er det forbudt for mindreårige å transportere alkoholiker drikke på en offentlig motorvei med mindre de ledsages av en forelder eller verge som er minst 21 år eller eldre.

Dessuten kan du servere alkohol klokken 18 i Indiana?

Noen under alder av 21 kan jobbe i en selger/server etablering, men de kan ikke håndtere eller server alkohol seg selv til kundene. Ansatte som er minst 19 år har autorisasjon til å fungere som kasserere eller ringe opp transaksjoner som involverer alkohol , men de kan fortsatt ikke tjene det til de er lovlige alder.

På samme måte må du være 21 for å være bartender i Indiana? Innenfor Indiana , er lovlig alder for å drikke alkoholholdige drikker 21 . Det er også regler og forskrifter om hva som er nødvendig å bli en bartender i Indiana . Du kan servere alkohol i alderen 19 og 20 år med begrensninger, men generelt 21 år er nødvendig til server alkohol i staten Indiana.

På samme måte kan du være under 21 år og servere alkohol?

Mens de under 21 år typisk kan ikke drikk alkohol , i mange situasjoner de kan lovlig tjene den. Selv om noen barer og restauranter har tatt den uortodokse tilnærmingen til å heve drikkealderen for etableringen til 25, nesten alle private virksomheter vil servere alkohol til de 21 og eldre.

Kan du drikke under 21 år med en forelder i Indiana?

Indianas Mindreårige Drikker Lover og konsekvenser. Som en forelder , er det i strid med loven å gi alkohol til tenåringer under alder 21 under noen omstendigheter, selv i ditt eget hjem, selv med deres foreldre 'tillatelse. Betjenter kan ta alkohol, penger eller personlige eiendeler som brukes i forbindelse med lovbruddet.

Anbefalt: