Kan mindreårige servere alkohol NZ?
Kan mindreårige servere alkohol NZ?

Video: Kan mindreårige servere alkohol NZ?

Video: Kan mindreårige servere alkohol NZ?
Video: Ikke kjøp alkohol til mindreårige, det kan få fatale konsekvenser 2024, September
Anonim

Salg og levering av Alkohol Act sier at det er lovbrudd for noen selge alkohol til en person over 18 år som har en mindreårig med dem og som de tror kan levere alkohol til den mindreårige, med mindre personen som kjøper alkohol er deres forelder eller verge.

Med hensyn til dette, kan du servere alkohol hvis du er under 18 NZ?

Alder for innkjøp alkohol i New Zealand er 18 . Det er ulovlig å levere alkohol til noen under alder av 18 år med mindre: personen som leverer alkohol er forelder eller verge og alkohol leveres på en ansvarlig måte, eller.

Spørsmålet er deretter om en mindreårig kan selge alkohol? Det er ulovlig for enhver person å levere alkohol til a liten på lisensierte lokaler. Det er også ulovlig for a liten å være på lisensierte lokaler for å kjøpe, motta eller konsumere alkohol . Mindreårige har ikke lov til å drikke alkohol på lisensierte lokaler under alle omstendigheter. de mindreårige ektefelle som er over 18 år, eller.

Folk spør også, kan du drikke klokken 16 i NZ?

New Zealand har ingen minimums lov drikker alder. Loven er basert på forutsetningen om at foreldre skal bestemme hvordan og når barna deres blir introdusert til alkohol, så det gjør det ulovlig for noen til levere alkohol til noen under 18 år uten samtykke fra foreldre eller foresatte.

Hvor gammel må du være for å jobbe i en bar NZ?

For å bli bartender må du vanligvis være det minst 18 år gammel . Det er ingen andre spesifikke krav, ettersom du får ferdigheter på jobben.

Anbefalt: