Hva er Joint Commission -undersøkelsen?
Hva er Joint Commission -undersøkelsen?

Video: Hva er Joint Commission -undersøkelsen?

Video: Hva er Joint Commission -undersøkelsen?
Video: Kontrolbesøg fra Joint Commission 2024, Juni
Anonim

De Felles undersøkelse fra kommisjonen prosessen er datadrevet, pasientsentrert og fokusert på å evaluere faktiske omsorgsprosesser. Felles kommisjon på stedet undersøkelser er designet for å være organisasjonsspesifikke, konsistente og for å støtte organisasjonens innsats for å forbedre ytelsen.

Hva skjer følgelig under en undersøkelse fra Joint Commission?

Under de undersøkelse , velger landmålere tilfeldig pasienter og bruker medisinske journaler som et veikart for å evaluere samsvar med standarder. Landmålere observerer også leger og sykepleiere som gir omsorg, og snakker ofte med pasientene selv. Felles kommisjon akkreditering begynner ikke og slutter med stedet undersøkelse.

Man kan også spørre, hvor lang er en undersøkelse fra en felles kommisjon? I gjennomsnitt de fleste hjemmepleier undersøkelser er 2 dager inne lengde . Anse status undersøkelser for hjemmehelse og/eller hospiceorganisasjoner er vanligvis 3 dager inn lengde.

Hva gjør den felles kommisjonen i denne forbindelse?

Oppdraget til Felles kommisjon om akkreditering av helseorganisasjoner er å kontinuerlig forbedre sikkerheten og kvaliteten på omsorgen som tilbys publikum gjennom levering av helseomsorgsakkreditering og relaterte tjenester som støtter ytelsesforbedring i helseorganisasjoner.

Hva er felles kommisjonens krav?

Felles kommisjonens standarder er grunnlaget for en objektiv evalueringsprosess som kan hjelpe helseorganisasjoner med å måle, vurdere og forbedre ytelsen. De standarder fokusere på viktige pasient-, individ- eller beboeromsorgs- og organisasjonsfunksjoner som er avgjørende for å tilby trygg behandling av høy kvalitet.

Anbefalt: