Er det greit å ha ufullkomne tenner?
Er det greit å ha ufullkomne tenner?

Video: Er det greit å ha ufullkomne tenner?

Video: Er det greit å ha ufullkomne tenner?
Video: ЖИЗНЬ БУРЛИТ/ ПОМОЩЬ ЛЮДЯМ/ 200-400 ЧЕЛОВЕК/ Одесса 19 марта 2024, Juli
Anonim

Krokete , feiljustert tenner er veldig vanlige. Mange barn og voksne ha dem. Tenner som ikke er perfekt justert, er unike for deg og kan tilføre personlighet og sjarm til smilet ditt. Men hvis du er misfornøyd med måten din tenner se, eller hvis de forårsaker helse- eller taleproblemer, kan du ha de justerte på nytt.

Når det gjelder dette, kan du være en modell med dårlige tenner?

Modeller Need Great Tenner Dessverre, modeller med dårlige tenner kan bli dømt hardere fordi de prøver å starte en karriere i et utseendebasert felt. Og mens modeller med ufullkommen tenner har oppnådd suksess - som Kate Moss og Lara Stone - de er sjeldne unntak.

Man kan også spørre, kan du rette tennene naturlig? Ja! Med ekstern teledentikk, du kan rette tennene uten seler fra komforten i ditt eget hjem og under veiledning av en behørig autorisert tannlege eller kjeveortoped. SmileDirectClub usynlige justerere beveger seg tenner på plass måned for måned som et puslespill, retting smiler i gjennomsnitt på 6 måneder.

Er ufullkomne tenner søte på denne måten?

I mange vestlige land, skjeve tenner blir sett på som ufullkommenheter, og de fleste anser et rett sett med perlehvite som ideelt. Historien er litt annerledes i Japan, der "yaeba" eller snaggletooth blir vurdert søt ; med noen menn som fant ufullkommen smil de danner kjærlig barnlige og attraktiv.

Trenger du rette tenner for å være modell?

Alle søkere burde : Rette tenner og et godt smil. En personlighet som er utadvendt og profesjonell, i tillegg til en hyggelig holdning. En oppriktig og seriøs interesse for modellering og motebransjen. En fleksibel timeplan.

Anbefalt: