Hva er telegraf agurker?
Hva er telegraf agurker?

Video: Hva er telegraf agurker?

Video: Hva er telegraf agurker?
Video: САМПГЁПСАЛЬ СУЮК, тушеная свинина по-корейски. Готовим СЯМИ на Новый Год! 2024, Juli
Anonim

Engelsk telegraf agurker er en arvestykke som gir et høyt utbytte av lange, mørkegrønne frukter med skarpt, søtt kjøtt. De foretrekker fuktig jord rik på organisk materiale med en pH mellom 6,0 og 7,0.

På samme måte blir det spurt, hva er forskjellen mellom en kontinental og en libanesisk agurk?

Agurker komme i to hovedvarianter - libanesisk og kontinentalt /telegraf. Libanesiske agurker er en søt, kort variant med mørk grønn, tynn hud. Kjøttet er skarpt og blekt med små frø. De kontinentalt eller telegraf agurk er mørkegrønn, lang og tynn, 30-35cm x 5cm, med en krok i den ene enden.

Spørsmålet er deretter, hvordan vokser engelske agurker? Anlegg Engelske agurker etter at den siste faren for frost har gått. Så frø i små åser 4 til 5 fot fra hverandre. Begrav seks frø 1 tomme dypt i hver bakke. Nattemperaturer bør forbli over 50 grader Fahrenheit for agurker til vokse vi vil.

Skal du da eple agurker?

Gjøre ikke skrelle . Oppbevares i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.

Kan du spise libanesisk agurk rå?

Ung agurker ha en mild og øm hud og det er unødvendig å skrelle dem. Telegraf, Libanesisk og cocktail agurker trenger aldri å skrelles. Europeiske oppskriftsbøker kan gå inn for å skrelle og fjerne frøene, men dette er normalt ikke nødvendig.

Anbefalt: