Hva er en dexcom -måler?
Hva er en dexcom -måler?

Video: Hva er en dexcom -måler?

Video: Hva er en dexcom -måler?
Video: Dexcom G6 — Auto Insertion Video 2024, Juli
Anonim

Dexcom's nyeste diabetesenhet kan lese blodsukkeret ditt uten blod, og det er en livsendrer. CGM -er lar diabetikere se blodsukkeret hele dagen og natten med en sensor som er satt inn under huden. Tidligere trengte CGM en blodsukkermåling for å kalibrere enheten.

Hva måler dexcom videre?

Systemet har en liten sensor som målinger glukosenivåer like under huden og en sender som er festet på toppen av sensoren og sender data trådløst til systemmottakeren eller en kompatibel smartenhet.

For det andre, hva gjør en dexcom? De Dexcom G5 Mobile Continuous Glucose Monitoring (CGM) System ("G5") er et glukoseovervåkingssystem indisert for behandling av diabetes hos personer i alderen 2 år og eldre. G5 er designet for å erstatte blodsukkertesting med fingerstikk for beslutninger om behandling av diabetes.

Ved siden av ovenfor, hvor mye koster dexcom?

For de som betaler detaljhandel, kontanter pris : Boks med sensorer: $ 349 (samme som G5, selv om du får tre sensorer som varer i 10 dager, mot fire sensorer som varer 7+ hver) To sendere: $ 475 per pakke (sammenlignet med $ 599 per pakke for G5)

Har dexcom en nål?

En annen grunn til det Dexcom ® SEVEN® PLUS Kontinuerlig glukosemåling kan være riktig for deg. De Dexcom introdusent nål gjør sensorinnsetting praktisk talt smertefri. 1 Den Dexcom sensor er den eneste 7-dagers slitasjesensoren4 som er tilgjengelig i dag.

Anbefalt: