Hva er phantom ringing syndrom?
Hva er phantom ringing syndrom?

Video: Hva er phantom ringing syndrom?

Video: Hva er phantom ringing syndrom?
Video: Почему вы думаете, что ваш телефон просто загудел 2024, Juli
Anonim

Fantomvibrasjonssyndrom eller fantomming -syndrom er oppfatningen om at ens mobiltelefon vibrerer eller ringer når det ikke er det. WebMD publiserte en artikkel om fantomvibrasjonssyndrom med Rothberg som kilde.

Når det gjelder dette, er fantomvibrasjonssyndrom dårlig?

De syndrom sies å være forårsaket av 'innlærte kroppsvaner' og angst forårsaket av daglige teknologier. Ni av 10 mennesker lider av fantomvibrasjonssyndrom ” - der de feilaktig tror mobiltelefonen vibrerer i lommen - har det blitt hevdet.

Hvorfor vibrerer telefonen min på samme måte, men det er den ikke? Fantom Vibrasjon Syndrom: Det fenomenet hvor du tror telefonen din vibrerer når det er ikke . Fantom vibrasjon - det fenomenet hvor du tror telefonen din vibrerer, men det er den ikke - har bare eksistert siden mobil alder.

Hva forårsaker fantomvibrasjoner?

Fantom sensasjoner kan utløses når reseptorer fanger opp nok fysiske og/eller hørselssignaler som ligner på en mobiltelefons vibrasjons- eller ringevarsel og deretter be om en lært tilknytning og oppfatning av en telefon vibrasjon eller ringer.

Hvorfor føler jeg en vibrasjon i beinet mitt?

Årsaker. Rystelser er forårsaket av skade i din hjernen påvirker de nerver som kontrollerer din muskler. Innvendig vibrasjoner er tenkt å stamme fra de samme årsaker som skjelvinger. Nervesystemet som Parkinsons sykdom, multippel sklerose (MS) og essensiell tremor kan forårsaker alle disse rystelsene.

Anbefalt: