Hvordan helbreder du et hull i lungen din?
Hvordan helbreder du et hull i lungen din?

Video: Hvordan helbreder du et hull i lungen din?

Video: Hvordan helbreder du et hull i lungen din?
Video: Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы 2024, Juli
Anonim

Behandling for en pneumothorax innebærer å redusere trykket på de berørt lunge slik at den kan utvides igjen. De mest vanlige og effektive måten å håndtere punktert lunge er av de innsetting av et brystrør eller en hul nål.

Hvor lang tid tar det før et hull i lungen din gror når du holder dette for øye?

6 til 8 uker

Ved siden av ovenfor, kan du helbrede skadede lunger? Det er ingen kurere for KOLS, og skadet lunge vev gjør det ikke reparere seg selv. Det er imidlertid ting du kan gjøre å bremse utviklingen av sykdommen, forbedre symptomene dine, bli utenfor sykehuset og leve lenger. Behandling kan omfatte: kortikosteroider - medisiner for å redusere betennelse og hevelse i lunge vev.

Spørsmålet er deretter hva som forårsaker hull i lungen din?

Ved emfysem, luftsekker (alveoler) i lungene er skadet. Skaden resulterer i permanent " hull "i lunge vev. Disse hull fange luft i lungene , og også årsaken de lunge vev for å bli mindre elastisk og oppblåst, som et overbrukt gummibånd. Alvorlig emfysem kan føre til respirasjonssvikt og død.

Hvordan føles et hull i lungen?

EN kollapset lunge kjennes som en skarp, stikkende brystsmerter at forverres ved pust eller med dyp inspirasjon. Dette er referert til som "pleuritt" fordi det kommer av irritasjon av nerveender i pleura (indre foring av ribbeveggen).

Anbefalt: