Hvorfor trenger vi stoler?
Hvorfor trenger vi stoler?

Video: Hvorfor trenger vi stoler?

Video: Hvorfor trenger vi stoler?
Video: 5 Reasons Why Guys Lose Their TESTICLES 2024, Juli
Anonim

Viktigheten av Stol Design som støtter de lavere. Det å sitte kan legge mange belastninger på kroppen. En sunn holdning-når ryggraden er riktig justert-fremmer større generell komfort, inkludert forbedret konsentrasjon og utholdenhet gjennom lange timer med sittende arbeidsoppgaver.

Ved siden av dette, hva symboliserer stoler?

De stol er et stand-in for mennesker, en karakter for å oppta et ellers tomt rom. De stol kan symbolisere tap eller håp om å komme tilbake. De stol kan innebære ensomhet eller et avslappende sted å sette seg ned etter en lang dag eller vandre inn i villmarken.

Ved siden av ovenfor, hvorfor er ergonomiske stoler viktige? Det meste viktig grunnen til det ergonomiske stoler vil forbedre ryggsmerter er at de er designet for å støtte din naturlige holdning og for å redusere belastende krefter på kroppen din. De stol ryggen er vanligvis full lengde som strekker seg fra skuldrene til setet.

På samme måte kan man spørre, hvor viktig er en god skrivebordsstol?

Den beste kontorstoler vil oppmuntre til bedre holdning i teamet og redusere helsekostnader. Belønning av teamet ditt: Studier viser at 86% av kontor arbeidere sier sitt kontorstol gjør det ubehagelig, og over halvparten skulle ønske de kunne endre seg til det bedre stol . Personalet ditt vil føle komfortabel og lykkeligere på jobb.

Hvorfor sitter vi?

En grunn er det vi trenger bare å ta en pause, i utgangspunktet. Når vi stå musklene våre jobber litt, og hvis vi Når vi beveger oss rundt, jobber musklene våre enda mer vi sitter ned for å ta en liten pause, men problemet starter når vi sitter ned for lenge.

Anbefalt: