Er Valpam det samme som diazepam?
Er Valpam det samme som diazepam?

Video: Er Valpam det samme som diazepam?

Video: Er Valpam det samme som diazepam?
Video: Dizziness and Vertigo, Part I - Research on Aging 2024, Juli
Anonim

Det finnes en rekke generiske diazepam produkter som er bioekvivalente med Valpam 5. De inneholder samme aktiv ingrediens og arbeid i samme måte, og kan i de fleste situasjoner trygt erstattes av alle returnerte Valpam 5.

Rett og slett, hva er indikasjonen på diazepam?

Diazepam tabletter, USP er indisert for behandling av angstlidelser eller for kortsiktig lindring av symptomer på angst. Angst eller spenning knyttet til stress i hverdagen krever vanligvis ikke behandling med en angstdempende.

På samme måte, hvor lenge varer Valpam? Generelt er benzodiazepiner som f.eks VALPAM burde tas kun i korte perioder (ca. 2 til 4 uker). Kontinuerlige lang -tidsbruk er anbefales ikke med mindre legen din gir råd.

Når det gjelder dette, hvor lang tid tar det diazepam å sparke inn?

Diazepam begynner å arbeid veldig raskt i kroppen din, og du bør få beroligende effekter innen to timer etter at du tok den.

Kan du ta diazepam hvis du er gravid?

Det er ikke nok informasjon til å vite hvis diazepam er trygt å bruke i svangerskap . Men det kan gi din abstinenssymptomer hos nyfødte. Hvis du bli til gravid samtidig som tar diazepam , snakke til din doktor. Du må kanskje beholde tar diazepam under svangerskap som det er viktig for du å forbli frisk.

Anbefalt: