Kan jeg få tilgang til min medisinske journal online Alberta?
Kan jeg få tilgang til min medisinske journal online Alberta?

Video: Kan jeg få tilgang til min medisinske journal online Alberta?

Video: Kan jeg få tilgang til min medisinske journal online Alberta?
Video: Глянем, такой себе, свежачок ► Смотрим Werewolf: The Apocalypse - Earthblood 2024, Juli
Anonim

Alberta Health har lansert på nett Min helse Rekorder system, en måte for Albertans å adgang deres egen journaler på nett . Min helse Rekorder er en på nett verktøy som lar voksne adgang deres personlige helsejournaler som inneholder informasjon om deres immuniseringshistorie, medisiner og laboratorietestresultater.

Dessuten, hvordan får jeg medisinske journaler i Alberta?

Alternativer til be om poster oppbevart i Alberta Netcare Det første trinnet bør være å besøke en Helse omsorgsleverandør som du har et nåværende omsorgsforhold til, for eksempel din fastlege eller din lokale apotek, og som har tilgang til Alberta Netcare til be om for å se eller motta en kopi av din ta opp.

Spørsmålet er deretter, kan jeg finne ut hvem som har fått tilgang til min journal? Ja, for det meste. En liste over avsløringer av helseinformasjonen din kreves av HIPAA. Du kan finne ut hvem har åpnes din helse poster for de foregående seks årene, selv om det er flere unntak fra opplysningskravet.

Med tanke på dette, kan jeg få tilgang til helsejournalene mine online?

Logg deg på din Min helsejournal for å se og administrere din Helse informasjon. Du kan bestem hva du vil inkludere og begynn å dele Helse informasjon med behandlende helsepersonell. Til adgang din Min helsejournal på nettet , må du ha en myGov -konto og koble den til din ta opp.

Hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Alberta?

sju til ti år

Anbefalt: