Hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Alberta?
Hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Alberta?

Video: Hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Alberta?

Video: Hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Alberta?
Video: Why Alberta is the World's Only Rat-Free Place (With Humans) 2024, Juli
Anonim

Ved lov må sykehus føre journal over alle pasienter for sju til ti år.

Med tanke på dette, hvor lenge oppbevares medisinske journaler i Canada?

10 år

Deretter er spørsmålet når kan medisinske journaler destrueres? Når Medisinske journaler Bør være Ødelagt HIPAA krever medisinske journaler skal beholdes i seks år fra datoen for opprettelsen eller siste bruk-avhengig av hva som kommer senere. Statslovgivningen har også generelt lover om oppbevaring av dokumenter, men når de er kortere enn HIPAAs, forbereder seks års oppbevaringsperiode statlige lover.

På samme måte spør folk, hvordan får jeg medisinske journaler i Alberta?

Alternativer til be om poster oppbevart i Alberta Netcare Det første trinnet bør være å besøke en Helse omsorgsleverandør som du har et nåværende omsorgsforhold til, for eksempel din fastlege eller din lokale apotek, og som har tilgang til Alberta Netcare til be om for å se eller motta en kopi av din ta opp.

Kan jeg få tilgang til min medisinske journal online Alberta?

Alberta Health har lansert på nett Min helse Rekorder system, en måte for Albertans å adgang deres egen journaler på nett . Min helse Rekorder er en på nett verktøy som lar voksne adgang deres personlige helsejournaler som inneholder informasjon om deres immuniseringshistorie, medisiner og laboratorietestresultater.

Anbefalt: