Hva er Mycostop?
Hva er Mycostop?

Video: Hva er Mycostop?

Video: Hva er Mycostop?
Video: Топорик Cold Steel Hudson Bay Camp Hatchet - тесты, пошив чехла, тюнинг :) 2024, Juli
Anonim

MYCOSTOP ® er et biologisk soppdrepende middel for bekjempelse av frø- og jordbårne plantepatogener (Fusarium, Alternaria, Phytophthora og Pythium) som forårsaker demping og rotsykdommer. Mykostop kan påføres vekstsubstratet, for eksempel via dryppvanningssystemer, og det kan brukes som frøbehandling.

Bare så, hvordan bruker jeg Mycostop?

Bruk Instruksjoner Siden dette er en forebyggende behandling, må den brukes på tidspunktet for såing eller transplantasjon. For frøinokulering, bruk 2-8 gram/kg frø; for jordspray eller bladbehandling, bruk 5 gram per 13 liter vann, for å behandle ca 250-500 kvadratfot). Ikke bland med plantevernmidler eller gjødselløsninger.

På samme måte, hvordan blander du Mycostop? BLANDE INSTRUKSJONER Å gjøre en suspensjon av MYCOSTOP , blande i et lite volum vann, for eksempel 0,25-1,0 gallon og la stå i omtrent 30 minutter. Rør om nødvendig for å få produktet jevnt spredt før det fortynnes til sluttvolum.

Når det gjelder dette, er Mycostop organisk?

Ja, Mykostop er 100% organisk og naturlig. Dyr har ikke vist interesse for pulveret. Den har en jordaktig lukt.

Hva er biofungicid?

EN biofungicid består av fordelaktige sopp og bakterier som koloniserer og angriper plantepatogener, og dermed hindrer sykdommene de forårsaker. Disse mikroorganismer finnes ofte og naturlig i jord, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ til kjemiske soppdrepende midler.

Anbefalt: