Innholdsfortegnelse:

Hvordan blokkerer du gallegangen?
Hvordan blokkerer du gallegangen?

Video: Hvordan blokkerer du gallegangen?

Video: Hvordan blokkerer du gallegangen?
Video: The gallbladder and bile ducts | Cancer Research UK 2024, Juli
Anonim

Noe av de behandlingsalternativer inkluderer en kolecystektomi og en ERCP. En kolecystektomi er de fjerning av galleblæren hvis det er gallestein. En ERCP kan være tilstrekkelig for å fjerne små steiner fra de felles gallegang eller for å plassere en stent inne kanalen å gjenopprette galle strømme.

På samme måte kan man spørre, hva vil skje hvis gallegangen er blokkert?

Når gallegangene bli til blokkert , galle bygger seg opp i leveren, og gulsott (gul hudfarge) utvikles pga til det økende nivået av bilirubin i blodet. De mulige årsakene til a blokkert gallegang inkluderer: Cyster av det vanlige gallegang . Svulster av gallegangene eller bukspyttkjertelen.

På samme måte, hvor lenge kan du leve med en blokkert gallegang? Død av obstruktiv gulsott i de første ukene av kurset er ganske sjelden og observeres bare av og til. Etter en periode som varierte fra fire til seks måneder, men pasienter som lider av okklusjon av det vanlige gallegang forverres vanligvis raskt og dør.

Deretter kan en også spørre, hvordan blir du kvitt obstruksjon av gallegang naturlig?

Hvordan bli kvitt gallestein naturlig

  1. Rensing av galleblæren. En av de vanligste behandlingene for gallestein er rensing av galleblæren.
  2. Eplecidereddik med eplejuice.
  3. Løvetann.
  4. Melketistel.
  5. Lysimachiae herba.
  6. Artisjokk.
  7. Psylliumskall.
  8. Ricinusolje pakke.

Er gallegangblokkering livstruende?

Hvis den ikke behandles, gallegang hindringer kan føre til liv - truende infeksjoner. På sikt kan de også resultere i kroniske leversykdommer, som f.eks galde skrumplever. Hvis blokkering skjer mellom galleblære og det vanlige gallegang , er en person i fare for kolecystitt.

Anbefalt: