Hvordan blokkerer du egglederne?
Hvordan blokkerer du egglederne?

Video: Hvordan blokkerer du egglederne?

Video: Hvordan blokkerer du egglederne?
Video: Fallopian Tube Blockage: Symptoms, Causes, Diagnosis and Treatment 2024, Juli
Anonim

Hvis din egglederne er blokkert ved små mengder arrvev eller vedheft, kan legen din bruke laparoskopisk kirurgi for å fjerne blokkeringen og åpne rør . Hvis din egglederne er blokkert ved store mengder arrvev eller vedheft, kan det hende at behandling for å fjerne blokkeringer ikke er mulig.

Derfor, hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av egglederne mine naturlig?

Hvis du prøver å bli gravid og har blokkerte egglederne , kan du se etter naturlig behandlinger til fjerne blokkeringen dem.

Selv om disse naturlige behandlingene fortsatt er populære og noen hevder suksess, har de ikke blitt vitenskapelig bevist.

  1. Vitamin C.
  2. Gurkemeie.
  3. Ingefær.
  4. Hvitløk.
  5. Lodhra.
  6. Dong quai.
  7. Ginseng.
  8. Vaginal damping.

Vet også, hvor går egget hvis egglederne er blokkert? Svar og forklaring: Hvis de Eggleder er helt blokkert , egg kan ikke transporteres til livmoren, så det vil forbli i blokkert rør.

Hva er symptomene på blokkerte eggleder i denne forbindelse?

EN blokkert eggleder kan årsaken noen kvinner å oppleve symptomer som for eksempel smerte i bekkenet eller magen. Dette smerte kan skje regelmessig, for eksempel rundt perioden, eller være konstant. Noen ganger, a blokkering i en eggleder kan årsaken et befruktet egg for å sette seg fast. Dette er kjent som en ektopisk graviditet.

Kan noen med blokkerte eggleder menstruere?

Selv om du har eggløsning konsekvent, bærer blokkerte rør betyr at egget ditt ikke er i stand til å komme til livmoren din, inkludert at din partners sæd ikke klarer å komme til egget ditt. Du kanskje har absolutt ingen tegn og symptomer i det hele tatt.

Anbefalt: