Hvordan vet du om du er storbeinet?
Hvordan vet du om du er storbeinet?

Video: Hvordan vet du om du er storbeinet?

Video: Hvordan vet du om du er storbeinet?
Video: Vet du hva du løper fra? 2024, Juli
Anonim

Stor utbenet betyr bredere bein

Måle din håndleddet til finn ut om du er virkelig stor utbenet , siden “kroppen ramme størrelsen bestemmes av en persons håndleddsomkrets i forhold til høyden,”ifølge National Institutes of Health. Mer enn 5 fot 5 tommer høy og håndleddstørrelse større enn 7,5 tommer.

På denne måten, hvordan vet du om du er stor eller liten utbenet?

Kroppsrammestørrelse bestemmes av en persons håndleddsomkrets i forhold til høyden. For eksempel vil en mann hvis høyde er over 5 '5 "og håndleddet er 6" falle ned i liten - utbenet kategori.

  1. Liten = håndleddstørrelse 5,5 til 6,5 tommer
  2. Middels = håndleddstørrelse 6,5 til 7,5 tommer
  3. Stor = håndleddstørrelse over 7,5"

I tillegg er det mulig å bli tungbeinet? Ja, det er noe som heter tunge bein men det er et minimumsbeløp som er relevant for personen som bygger. Jeg beklager at jeg må fortelle deg det bein kan ikke klandres for ølmagen din eller vaklende bum; du kan virkelig ikke bruke dem som en unnskyldning for å gå opp i vekt!

Når det gjelder dette, betyr det å være storbein?

Definisjon av stor - utbenet .: å ha stor bein: stor men ikke feit Han er høy og stor - utbenet . en stor - utbenet jente/gal.

Hva betyr kroppsstørrelse?

Kroppsrammestørrelse bestemmes av en persons håndleddsomkrets i forhold til høyden. For eksempel en mann hvis høyde er over 165 cm? og omkretsen på håndleddet er 15 cm vil falle inn i kategorien med små bein.

Anbefalt: