Hvorfor bøyer babyer tærne?
Hvorfor bøyer babyer tærne?

Video: Hvorfor bøyer babyer tærne?

Video: Hvorfor bøyer babyer tærne?
Video: Barns motoriske utvikling 0-15mnd 2024, Juni
Anonim

Inntak skjer vanligvis når en fot, et skinn eller et lår vrir seg innover og forårsaker tærne å snu innover også. Mens du er i gang kan være genetisk, de feilstilling utvikler seg ofte når babyens føtter eller ben snur seg for å passe inn de trang plass på de livmor. De underbenet har en tendens til å vri seg etter fødselen.

Er det normalt for babyer å krølle tærne?

Krøllete tær er en vanlig tilstand som påvirker spedbarn og barn, og det er tilstede fra fødselen. De tærne krøller seg under fordi senene som bøyer tær er for stramme og trekker en tå under den neste tå , krøller den mot undersiden av foten, som vist på bildet over.

Spørsmålet er deretter hvorfor folk bøyer tærne? Din foten har en merkelig form fordi de muskler, sener eller leddbånd som omgir tåen din ikke er balansert. Dette forårsaker tærne til bøye i en odde posisjon. Tåen din kan gjøre vondt. Det er også vanlig å utvikle mais eller hard hud pga de leddgniber de inni din sko.

På samme måte, hvorfor putter babyer tærne i munnen?

De bruker deres fingre og tommel i et klolignende grep for å plukke opp gjenstander. Fordi i denne alderen babyer vil instinktivt utforske objekter ved sette dem inn munnen deres , det er viktig å holde små gjenstander utenfor rekkevidde for å forhindre utilsiktet svelging. Babyer også oppdage føttene deres og tær i denne fasen.

Er det normalt at babyer står på tå?

Når Baby Går videre tærne Tåvandring er vanlig for de fleste babyer som de tar deres første steg. Først senere, etter 6 til 12 måneder eller så med trening, vil de lære å gå med en moden hæl-til-tå-gang. Går vanligvis på tærne det er ikke et problem.

Anbefalt: