Hva måler hydrostatisk veiing?
Hva måler hydrostatisk veiing?

Video: Hva måler hydrostatisk veiing?

Video: Hva måler hydrostatisk veiing?
Video: Т - 95 Аэротачка - испытания соосной схемы 2024, Juni
Anonim

Hydrostatisk veiing , også referert til som " undervannsveining ", " hydrostatisk kroppssammensetningsanalyse ", og" hydrodensitometry "er en teknikk for måling massen per volumenhet av en levende persons kropp. Det er en direkte anvendelse av Archimedes 'prinsipp, at et objekt forskyver sitt eget vannmengde.

Videre, hvordan utføres hydrostatisk veiing?

Hydrostatisk veiing , også kjent som hydrodensitometri eller undervannsveining , er et klassisk mål på kroppssammensetning. Testen innebærer at forsøkspersonen senkes ned i en vanntank til alle kroppsdeler kommer frem, og tømmer all luft fra lungene og deretter veies.

I tillegg, er hydrostatisk veiing nøyaktig? Hydrostatisk veiing er en utrolig korrekt teknikk for måling av kroppssammensetning. Teknikken bruker utprøvde og sanne variabler som har en lav feilprosent. Av den grunn refererer mange eksperter til hydrostatisk veiing som gullstandard for måling av kroppssammensetning.

Følgelig, hvor lang er hydrostatisk veiing?

Skanningen bruker to røntgenstråler som skanner kroppen i mellom 10-20 minutter. Skanningen måler både bentetthet og kroppssammensetning på en enkel, ikke-invasiv måte. Hele prosedyren er utført på under 30 minutter, og deretter kan du gå tilbake til dine vanlige daglige aktiviteter.

Hva er den virkelige fordelen med hydrostatisk veiing?

Hydrostatisk veiing er en metode for å bestemme kroppsfettprosent. De reell fordel til hydrostatisk veiing er at det B. gir en av de mest nøyaktige målingene av kroppsfett.

Anbefalt: