Hvorfor er ryggsiden av en meitemark mørkere?
Hvorfor er ryggsiden av en meitemark mørkere?

Video: Hvorfor er ryggsiden av en meitemark mørkere?

Video: Hvorfor er ryggsiden av en meitemark mørkere?
Video: The Story of Why I Love Space 2024, Juli
Anonim

De dorsal side av en meitemark er gjørmete brun i fargen og mørkere enn den ventrale side . Den ventrale side er skjult under og trenger ikke å blande seg inn. C) Den fungerer som kamuflasje. Øreormen plasserer sin dorsal side opp om sommeren, når skitten er brun.

På denne måten, hva er den dorsale siden av en meitemark?

1. Undersøk din meitemark og bestemme rygg og ventrale sider . Den ventrale side fremstår flatere enn den andre side av mark . De dorsal side er den ormen avrundet topp.

Man kan også spørre, hva er en mulig adaptiv fordel for at dorsalsiden er mørk i fargen? Pattedyr fordi de er varmblodige. De adaptiv fordel ville dette øke sjansene deres for får mat. Som er mørkere de rygg eller ventral side ? Dette farge forskjellen skyldes tilstedeværelsen av et blodkar som går langs ormens kropp.

På samme måte spør folk, er dorsalsiden av en meitemark lettere enn den ventrale siden?

3. Legg merke til at meitemark har en avrundet rygg (tilbake) flate og en flatere ventral (mage) flate . Vanligvis dorsal overflate er mørkere enn den ventrale overflaten (selv om dette noen ganger er skjult i bevaringsprosessen). Gni fingeren lett langs ventrale side mot den bakre enden av mark.

Hva gjør det dorsale blodkaret i en meitemark?

De dorsalt blod fartøyene er ansvarlige for å frakte blod til forsiden av meitemark kropp. Den ventrale blod fartøyene er ansvarlige for å frakte blod på baksiden av meitemark kropp. Meitemark gjør det ikke har lunger. De puster gjennom huden.

Anbefalt: