Hvorfor har folk blå lys utenfor huset sitt?
Hvorfor har folk blå lys utenfor huset sitt?

Video: Hvorfor har folk blå lys utenfor huset sitt?

Video: Hvorfor har folk blå lys utenfor huset sitt?
Video: En dagbok som inneholder forferdelige hemmeligheter. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Skrekk 2024, September
Anonim

Hvis du merker det en blå lyspære belysning opp noens veranda, dette er de betydning: De blå lysene Formidle en melding om respekt og solidaritet for alle offiserer og deres familier. De Placer County Sheriff's Office setter pris på de fortsatt støtte fra det er medlemmer av samfunnet. Det er vår glede å betjene deg.

Bare hva betyr et blått lys utenfor et hus?

EN blålys betyr at dette hus er et midlertidig trygt rom, åpent for alle som føler seg i fare eller truet. Bank på døren, og beboerne vil gi støtte til du føler deg tryggere eller kan gjøre andre ordninger.

Videre, hva betyr det når du har en lilla veranda lys? Siden lilla er fargen som representerer bevissthet om vold i hjemmet, kom CDVTF med ideen om å skinne lilla lys til minne om ofre som mistet livet og for å støtte de modige overlevende etter familiemishandling. En svart lys pære kan plasseres foran deg veranda lys , eller til og med inne i et frontvindu.

Også å vite, hva betyr et rødt og blått verandalys?

Her Blå betyr at du støtter politiet. Mange hus har blå veranda lys . Rødt gjør det ikke symbolisere brannmenn. Rødt betyr kom inn og betal for sex. Ikke for mange røde lys på en veranda.

Hva brukes blå lys til?

Blålys bidrar også til å øke årvåkenheten, øke reaksjonstiden, heve stemningen og øke følelsen av velvære. Kunstige kilder til blålys inkluderer elektroniske enheter som mobiltelefoner og bærbare datamaskiner, samt energieffektive lysrør og LED lys.

Anbefalt: