Er eugenol bedre enn Benzocaine?
Er eugenol bedre enn Benzocaine?

Video: Er eugenol bedre enn Benzocaine?

Video: Er eugenol bedre enn Benzocaine?
Video: GEÇMEYEN KURU ÖKSÜRÜĞE İYİ GELECEK ÇÖZÜMLER 2024, Juli
Anonim

En britisk studie fant det eugenol er mer effektivt for å redusere smerte, betennelse og infeksjon enn en annen type smertestillende. De fant ut at nellik gel og benzokain redusert smerte betydelig. Feddgelen var like effektiv som benzokain.

Er Orajel dessuten bedre enn feddolje?

I motsetning til Orajel , som inneholder benzokain og andre ekle inaktive ingredienser; CUROXEN, har bare 4 naturlige og organiske ingredienser. Den utnytter fedd olje å dempe smerter, mens du fortsatt bekjemper infeksjoner og fremmer helbredelse.

På samme måte dreper feddolje tannnerven? Nelliker er et tradisjonelt middel for nummenhet nerver ; den primære kjemiske forbindelsen til dette krydderet er eugenol, et naturlig bedøvelsesmiddel. Men fedd olje må brukes forsiktig. Ha i stedet to dråper av fedd olje på en bomullsdott og legg den mot tann seg selv til smerten avtar.

Dessuten, er benzokain bra for tannpine?

Benzokain geler kan lykkes med å lindre tannpine . (RxWiki News) Tannpine bør undersøkes av tannlegen din, men noen ganger er smertene så sterke at du kanskje ønsker midlertidig lindring før timen. En ny studie beviste det benzokain geler kan hjelpe.

Er eugenol og feddolje det samme?

Feddolje inneholder en kjemikalie som kalles eugenol , som fungerer som bedøvelsesmiddel og antibakterielt middel. Fedd olje er antiinflammatorisk og soppdrepende.

Anbefalt: