Hva brukes Pelargonium til?
Hva brukes Pelargonium til?

Video: Hva brukes Pelargonium til?

Video: Hva brukes Pelargonium til?
Video: Эти растения защищают дом от бедности и неприятностей 2024, September
Anonim

Sør -afrikansk geranium ( Pelargonium sidoides), også kjent som den svarte geranium eller Kapp pelargonium , er en urt lang brukt i sørafrikansk tradisjonell medisin. Roten til planten destilleres vanligvis til et ekstrakt og brukt i hoste og forkjølelse for å lindre symptomer og redusere sykdomsvarigheten.

På samme måte virker Pelargonium Sidoides virkelig?

Ja. Pelargonium sidoides , en art av sørafrikansk geranium brukt i århundrer i zulu medisin, 2 viser løfte som et urtemedisin for luftveisinfeksjoner. To randomiserte forsøk viser at ekstrakter av P sidoides forbedre symptomene på akutt bronkitt som, som forkjølelse, vanligvis skyldes et virus.

Foruten ovenfor, hva er i Umcka kjøleomsorg? Pelargonium sidoides 1X – hovedingrediensen i Umcka ColdCare . Det betyr at du får en medisin som fungerer trygt med kroppen din – ikke mot den. Hvorfor Umcka ColdCare Originale dråper? Umcka ColdCare Original Drops kommer i en konsentrert flytende form med droppere for praktisk dosering.

Hva betyr Umckaloabo på denne måten?

Umckaloabo er en blomstrende plante som er innfødt i Sør -Afrika, som navnet antyder. Disse dager umckaloabo er brukes mot infeksjoner i øvre luftveier, inkludert bronkitt, bihulebetennelse, ondt i halsen, tonsillitt og forkjølelse. Den er brukes også for seksuelt overførbare sykdommer, inkludert herpes og gonoré.

Er Umcka FDA godkjent?

I Umcka produkter, flere godkjent homøopatiske medisiner kombineres med Pelargonium sidoides, som ikke er inkludert i HPUS. Derfor, FDA sa Pelargonium sidoides ikke er en homeopatisk ingrediens, og den Umcka produkter regnes ikke som homøopatiske legemidler under CPG.

Anbefalt: