Hva er forskjellen mellom COLA og CLIA?
Hva er forskjellen mellom COLA og CLIA?

Video: Hva er forskjellen mellom COLA og CLIA?

Video: Hva er forskjellen mellom COLA og CLIA?
Video: How to make Rainbow GODZILLA with Orbeez, Fanta, Pepsi, Mirinda, Coca Cola and Mentos Underground 2024, Juli
Anonim

Fra et personalperspektiv er det ingen forskjellen mellom CLIA og COLA . CLIA er et føderalt program, men administreres på statlig nivå i hver stat. Mens regelverket de håndhever er det samme, er kvaliteten på CLIA avdelinger fra en stat til en annen varierer mye.

Hva er COLA -akkreditering?

COLA Inc. er det fremste kliniske laboratoriet akkreditering , utdannings- og konsultasjonsorganisasjon. Våre tjenester gjør det mulig for kliniske laboratorier og ansatte å oppfylle CLIA og andre forskriftskrav, tilby best mulig pasientbehandling og handle i henhold til kvalitetssystemer.

På samme måte, hva er CLIA? Cruise Lines International Association ( CLIA ) er verdens største cruiseindustriforening, som gir en enhetlig stemme og ledende autoritet i det globale cruisesamfunnet. CLIA bringer hele cruisebransjen sammen - cruise- og havreiser, reisebyråer, havner, destinasjoner og industrileverandører.

Man kan også spørre, hva betyr Cola Lab Accreditation?

COLA er en akkreditering organisasjon for klinisk laboratorier under det kliniske Laboratorium Forbedringsendringer ( CLIA ) program.

Hva er funksjonen til cola Commission on Office Laboratory Accreditation)?

COLA Inc. hjelper deg med å sikre nøyaktige testresultater, kjør din lab i samsvar med kvalitetssystemer, og møte CLIA akkreditering krav for å kunne betjene pasientene dine bedre.

Anbefalt: