Hvordan får du en ventil ut av hodet?
Hvordan får du en ventil ut av hodet?

Video: Hvordan får du en ventil ut av hodet?

Video: Hvordan får du en ventil ut av hodet?
Video: Why Maddie is Leaving Tangerine Travels 2024, Juni
Anonim

Sving de sylinder hode på det er sidestøtte den på blokker for å fjerne ventilene . Plasser a ventil -fjærkompressor over ventilen nærmeste de foran hodet . Fjerner de komprimerer. komprimere ventilen vår til de to delte, avsmalnende krager rundt de På toppen av ventilen stammen kan fjernes.

I denne forbindelse kan du bytte ventiltetninger uten å fjerne hodet?

Bytting av ventilstammetetninger uten å fjerne hodesvilen krever vanligvis et par spesialverktøy for å oppnå. Så lenge ventilene tetter tilstrekkelig, er lufttrykket i sylinderen vil holde ventilene på plass mens du fjerner de ventil vårvoktere, og ventil vår sel.

For det andre, hva betyr det å slippe en ventil? I bilmotorer, en motor ventil det sies å ha falt refererer til a ventil i sylinderhodet på motoren som vanligvis har brutt av ved stammen som kobles sammen ventil til stanga.

Spørsmålet er deretter hvor mye skal en ventiljobb koste?

Vet hvilken pris du har bør betale for å få bilen din fikset. De gjennomsnittlig kostnad for en ventiljustering er mellom $ 246 og $ 336. Arbeid kostnader er estimert mellom $ 220 og $ 278, mens deler er priset mellom $ 26 og $ 58. anslag gjør inkluderer ikke skatter og avgifter.

Hvordan tester du en ventilstammetetning?

Et av de mest merkbare tegnene på slitt eller sprukket ventilstammetetninger vil være like etter en kald motorstart. Hvis kjøretøyet har sittet lenge eller til og med over natten, er toppen av hodet inne i ventil lokket vil bli belagt med olje som ble pumpet opp tidligere under drift.

Anbefalt: