Innholdsfortegnelse:

Er det normalt at en nyfødt får en støt på hodet?
Er det normalt at en nyfødt får en støt på hodet?

Video: Er det normalt at en nyfødt får en støt på hodet?

Video: Er det normalt at en nyfødt får en støt på hodet?
Video: ЖИЗНЬ БУРЛИТ/ ПОМОЩЬ ЛЮДЯМ/ 200-400 ЧЕЛОВЕК/ Одесса 19 марта 2024, Juni
Anonim

Babyens hode

Hans avlang hode kommer tilbake til vanlig på en eller to dager. Men naturens arbeid er ikke fullført. Dette forårsaker en veldefinert klump å danne over de baksiden av den ene siden - noen ganger begge deler - av hodet etter fødselen. Dette klump , kjent som et cephalohematom, vil forsvinne, men det kan hende ta uker

På samme måte kan du spørre, når skal jeg bekymre meg for et støt på babyens hode?

Hvis din baby viser noen av disse symptomene etter å ha opplevd en skade på deres hode , ring 911 eller ta dem til nærmeste legevakt umiddelbart: ukontrollert blødning fra et kutt. en bulke eller svulmende flekk på skallen. overdreven blåmerker og/eller hevelse.

I tillegg, hvorfor har jeg en liten støt på hodet mitt? Epidermoid cyster er små , hardt støt som vokser under de hud. Disse saktevoksende cyster forekommer ofte på de hodebunn og ansikt. En opphopning av keratin nedenfor de hud er ofte de årsak til epidermoid cyster. De er svært sjelden kreft.

Dessuten, hvordan skal et nyfødt hode føles?

Din babyens fontanelle bør se flatt mot henne hode . Den bør ikke se som det er hovent og buler eller synker ned i barnets hodeskalle. Når du forsiktig kjører fingrene over toppen av barnet ditt hode , det myke stedet skal føle myk og flat med en svak nedadgående kurve.

Er et gåseegg et godt tegn?

En støt på pannen din, selv om den er liten og ikke gjør vondt, kan fortsatt være grunn til bekymring. Hevelse under huden (kalt hematom eller gåsegg ”) Er vanligvis et midlertidig symptom på hodeskader.

Anbefalt: