Hvorfor sjekker bakgrunnen med fingeravtrykk?
Hvorfor sjekker bakgrunnen med fingeravtrykk?

Video: Hvorfor sjekker bakgrunnen med fingeravtrykk?

Video: Hvorfor sjekker bakgrunnen med fingeravtrykk?
Video: Hvorfor fungerer ikke vinkelsliperen? Verktøyreparasjon 2024, Juli
Anonim

Arbeidsgivere ville må gjøre mer forskning for å avgjøre om en arrestasjon førte til domfellelse. Som et resultat, en kontroll av fingeravtrykk kunne trekke arrestasjoner som ikke førte til domfellelse. Det kan gå glipp av poster for forbrytelser hvor fingeravtrykk ble ikke tatt. Eller det kan trekke opp poster som er relevante for kandidaten.

Hva ser bakgrunnssjekkene med fingeravtrykk etter?

De fingeravtrykk databasen vil inneholde "rap -arket" som består av eventuelle straffbare arrestdatoer, siktelser og disponering av saker. Din fingeravtrykk identifiserer også grunnleggende informasjon om livet ditt, som fødsel, navn, adresse og jobb.

Hva er formålet med fingeravtrykk i tillegg? I over 100 år har forskere trodd at hensikt av vår fingeravtrykk er å forbedre vår evne til å gripe gjenstander. Men forskere oppdaget det fingeravtrykk ikke forbedre grepet ved å øke friksjonen mellom huden på fingrene og et objekt.

er en bakgrunnssjekk det samme som fingeravtrykk?

EN fingeravtrykk -basert bakgrunnssjekk sammenligner søkerens fingeravtrykk mot føderal og stat fingeravtrykk databaser. Den ser etter forbrytelser og arrestasjoner som er i databasen under det settet av fingeravtrykk . Fingeravtrykk databaser inneholder ikke alltid den mest oppdaterte informasjonen.

Hvor nøyaktig er fingeravtrykkets bakgrunnskontroller?

Fingeravtrykkskontroller er ikke en korrekt kilde for kriminell informasjon og er full av innsamlings- og rapporteringsproblemer. Fingeravtrykk søk krever en kompleks og segmentert prosess, og de kan ofte ikke leveres over hele landet for ansettelsesformål.

Anbefalt: