Ved hvilken temperatur reagerer IgM -antistoffer?
Ved hvilken temperatur reagerer IgM -antistoffer?

Video: Ved hvilken temperatur reagerer IgM -antistoffer?

Video: Ved hvilken temperatur reagerer IgM -antistoffer?
Video: Комплекс «Антитела (IgM) к возбудителям респираторных инфекций» 2024, Juni
Anonim

Den optimale temperaturen avhenger av typen antistoff som er involvert. IgG-antistoffer reagerer best på 37oC ; IgM reagerer best ved 4oC.

Rett og slett, hvilke antistoffer er IgM?

Immunoglobulin G ( IgG ), den vanligste typen antistoff, finnes i alle kroppsvæsker og beskytter mot bakterielle og virusinfeksjoner. Immunoglobulin M (IgM), som hovedsakelig finnes i blodet og lymfevæsken, er det første antistoffet som kroppen lager for å bekjempe en ny infeksjon.

Er også ABO -antistoffer IgM? IgM ("Immunoglobulin M") er den nest eller tredje mest forekommende antistoff i sirkulasjon (etter IgG og ofte IgA). Selvfølgelig, ABO antistoffer i blodgruppe A og B er primært IgM , og de reagerer veldig godt ved kroppstemperatur og er svært signifikante.

Videre, ved hvilken temperatur reagerer IgG -antistoffer optimalt?

37 grader C

Er Anti e IgG eller IgM?

Immunoglobulin -klasser De fleste Rh -antistoffer er IgG , selv om noen kan være det IgM eller en kombinasjon av begge IgG og IgM . Anti - E er mer sannsynlig IgM enn andre Rh-antistoffer. Anti -D blir ofte sett på som en hovedsakelig IgM antistoff i en 1 ° immunrespons. Sjelden noen Rh -antistoffer som f.eks anti - e kan forekomme som IgA-antistoffer.

Anbefalt: