Er en kvinnes bekken større enn en mann?
Er en kvinnes bekken større enn en mann?

Video: Er en kvinnes bekken større enn en mann?

Video: Er en kvinnes bekken større enn en mann?
Video: ПАРТИЙНЫЕ ЗНАКИ ВАЛЯЛИСЬ ПОД НОГАМИ! КОП ПО ВОЙНЕ! WW2 METAL DETECTING! 2024, Juli
Anonim

Sammenligning mellom a mann (venstre) og a kvinnelig bekken (Ikke sant). Kvinner har generelt sett bredere hofter i forhold til menn i samme befolkning.

Følgelig, hva er det sanne bekkenet?

Jo mindre bekken (eller " ekte bekken ") er plassen som er omsluttet av bekken belte og under bekken randen: mellom bekken innløpet og bekken gulv. Dette hulrommet er en kort, buet kanal, dypere på baksiden enn på den fremre veggen.

Vet også, er mannlige og kvinnelige skjeletter det samme? Generelt, hunn skjelettelementer har en tendens til å være mindre og mindre robuste enn tilsvarende mann elementer innenfor en gitt populasjon. Mennesket hunn bekkenet er også forskjellig fra det hanner for å lette fødselen. I motsetning til de fleste primater, menneskelig hanner har ikke penile bein.

På samme måte spør folk, hva skiller det sanne og falske bekkenet?

Det skråplanet går omtrent gjennom bekkenkanten deler seg den indre delen av bekken (bekkenhulen) inn i falsk eller større bekken og ekte eller mindre bekken.

Hvor er kjønnsbenet hos hunnen?

De pubis , eller skambeinet , er en av de bein som utgjør bekkenet. Det er ventralt og fremre. Med andre ord, det er på forsiden hos mennesker, og under hos de fleste andre pattedyr. Venstre og høyre hofte bein bli med på skam symfyse.

Anbefalt: